Tule mukaan!

Tule mukaan treenaamaan!

Miesten joukkue on pelaavan kokoonpanon osalta tällä hetkellä täynnä. Mukaan treenaamaan mahtuu kyllä ja oikein mielellämme otammekin lisää vahvistuksia treenirinkiin!

Naisten joukkue ei osallistu kaudella Koripalloliiton sarjoihin, mutta pelailemme mahtavalla porukalla treeneissä, minkä lisäksi pelaamme muutamia harjoitusotteluja kauden aikana. Mukaan iloiseen koripallomisuporukkaamme mahtuu hyvin!

Tervetuloa mukaan!

Tasovaatimukset?

Niin miesten kuin naistenkaan joukkueeseen ei ole tasovaatimuksia.

Joukkueidemme pelaajista osalla on koristaustaa, osalla ei laisinkaan. Iloisella mielellä ja innokkuudella pärjää jo pitkälle. Olemme hyvän fiiliksen seura – arvostamme kannustavaa asennetta ja positiivista yhteishenkeä.

Miksi aloittaisin koriksen?

  • Koripallo on tehokas ja monipuolinen liikuntamuoto – Koripalloa pelatessa kunto nousee kohisten ja huomaamatta – kentällä viilettäessä ei edes huomaa miten hiki virtaa!
  • Joukkueeseen kuuluminen ja yhdessä tekeminen on erittäin palkitsevaa: onnistumisista riemuitaan yhdessä ja satunnainen epäonnistumisen tuska jaetaan.
  • Korista voi pelata myös huonolla säällä – Sääolosuhteet eivät häiritse harrastamista ja lajia voi harrastaa ympäri vuoden.
  • Koripallo sopii mainiosti myös vasta-alkajille – Peliin on helppo päästä mukaan, vaikka aiempaa kokemusta koripallosta ei olisikaan. Ikä ei myöskään ole este korisharrastuksen aloittamiselle.
  • Koripallo on hauskaa – BC Klaukkalan joukkueessa on hyvä fiilis ja positiivista energiaa!

Ilmoittaudu mukaan tai kysy toiminnastamme!