Tule mukaan!

Tule mukaan treenaamaan!

Miesten joukkue on pelaavan kokoonpanon osalta tällä hetkellä täynnä. Mukaan treenaamaan mahtuu kyllä ja oikein mielellämme otammekin lisää vahvistuksia treenirinkiin!

Miesten kausimaksu syyskaudelta on harjoituksiin osallistuvalle 80€.

Naisten joukkue osallistuu kaudella 2020-21 Koripalloliiton kuntosarjaan. Pelailemme mahtavalla porukalla treeneissä – peleihin osallistuminen ei ole pakollista. Tärkeintä on iloinen kuntoilu koripallon parissa. Mukaan iloiseen koripallomisuporukkaamme mahtuu hyvin!

Naisten kausimaksu syyskaudelta on sarjaan osallistuvalle 120€ + lisenssi ja pelipaita, hinta vain harjoituksiin osallistuvalle on 60€.

Tervetuloa mukaan!

Tasovaatimukset?

Niin miesten kuin naistenkaan joukkueeseen ei ole tasovaatimuksia.

Joukkueidemme pelaajista osalla on koristaustaa, osalla ei laisinkaan. Iloisella mielellä ja innokkuudella pärjää jo pitkälle. Olemme hyvän fiiliksen seura – arvostamme kannustavaa asennetta ja positiivista yhteishenkeä.

Miksi aloittaisin koriksen?

  • Koripallo on tehokas ja monipuolinen liikuntamuoto – Koripalloa pelatessa kunto nousee kohisten ja huomaamatta – kentällä viilettäessä ei edes huomaa miten hiki virtaa!
  • Joukkueeseen kuuluminen ja yhdessä tekeminen on erittäin palkitsevaa: onnistumisista riemuitaan yhdessä ja satunnainen epäonnistumisen tuska jaetaan.
  • Korista voi pelata myös huonolla säällä – Sääolosuhteet eivät häiritse harrastamista ja lajia voi harrastaa ympäri vuoden.
  • Koripallo sopii mainiosti myös vasta-alkajille – Peliin on helppo päästä mukaan, vaikka aiempaa kokemusta koripallosta ei olisikaan. Ikä ei myöskään ole este korisharrastuksen aloittamiselle.
  • Koripallo on hauskaa – BC Klaukkalan joukkueessa on hyvä fiilis ja positiivista energiaa!

Ilmoittaudu mukaan tai kysy toiminnastamme!